INTERVIU Viorel Scripcariu, rectorul UMF Iasi: "Viata omului nu poate fi pusa in mainile unui doctor care a promovat examenele cu note mici"

Sursa: Adevarul
Sambata, 03 Septembrie 2016, ora 17:04
323 citiri
Profesorul universitar Viorel Scripcariu, rector al Universitatii de Medicina si Farmacie "Grigore T. Popa" din Iasi de la inceputul anului 2016, explica de ce crede ca este important ca profesorii de la facultatile de medicina sa fie foarte exigenti cu studentii: "De la inceput trebuie sa fii un student bun ca sa devii un medic bun". In ultimii ani, Universitatea de Medicina si Farmacie din Iasi a fost mai degraba subiectul unor stiri negative, in contextul in care fostul rector, Vasile ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.