Ion Cristoiu: In SUA, presedintele este atent la acuzatiile care se aduc serviciilor secrete. In Romania, presedintele le "trateaza cu fundul"

Sursa: Buna Ziua Iasi
Miercuri, 04 Octombrie 2017, ora 08:50
50 citiri
Cristoiu scrie in Gandul de Marti despre colonelul SRI, Daniel Dragomir, fost comandant al unei unitati a Serviciului, care a facut mai multe dezvaluiri privind abuzurile SRI in materie de respectare a drepturilor omului si privind implicarea politica a SRI. Ion Cristoiu vorbeste despre faptul ca in afara de putina agitatie in presa, nicio institutie imputernicita nu a parut sa ia atitudine, sa investigheze sau sa sanctioneze aceste fapte ale SRI. Comparativ, spune jurnalistul, in Statele Unite, ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.