Ion Cristoiu: "N-ar fi normal sa se sesizeze CSM fata de Adina Petrescu si de sefa ei, Camelia Sutiman pentru abuzurile comise in dosarul lui Traian Basescu?"

Sursa: Buna Ziua Iasi
Vineri, 29 Iulie 2016, ora 08:51
77 citiri
Luni, 27 iulie 2016, democratia noastra slabanoaga, facuta posta de sergentii majori mesianici, cei convinsi ca pot striga Istoriei Drepti! a avut o tresarire de revenire printr-un eveniment de exceptie.

S-a dat publicitatii Ordonanta de infirmare de catre procurorul General, Augustin Lazar, a Rechizitoriului intocmit de procuroarea Adina Petrescu si confirmat sub aspectul legalitatii si temeiniciei de Camelia Sutiman, sefa Sectiei de Urmarire Penala si Criminalistica din Parchetul General, ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.