Locul in care durerea este alinata, dar de neinvins. Pacienta care a murit la ingrijiri paliative: "Abia am 40 de ani. Parca e prea devreme sa mor"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 13 Iulie 2016, ora 06:03
90 citiri
Compartimentul de Ingrijiri Paliative din cadrul Institutului Regional de Oncologie din Iasi este un spatiu destinat bolnavilor de cancer in stadiu avansat, care nu mai pot fi tratati, ci doar le poate fi ameliorata starea pentru o vreme. "Adevarul" va prezinta o incursiune in viata de zi cu zi a pacientilor de aici. "Cancerul nu doare", spun medicii si pacientii care se lupta zilnic cu afectiunea supranumita "boala secolului al XXI-lea". Insa efectele terapiilor care sunt indicate pentru ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.