Marius Bodea: "Mihai Chirica a infestat redactiile a doua televiziuni nationale cu materiale false despre mine si Aeroportul Iasi"

Marti, 24 Mai 2016, ora 17:40
48 citiri
Marius Bodea il acuza pe Mihai Chirica de furnizarea de materiale false referitoare la el si la Aeroportul Iasi. Iata comunicatul candidatului PNL la Primaria Iasi:

"Dupa ce am fost acuzat pe nedrept ca as fi in spatele anchetei jurnaliste de la un post national de televiziune care a devoalat intreaga retea de increngaturi clientelare din spatele sau, Mihai Chirica, intr-un mod las, asa cum il caracterizeaza, a infestat redactiile a doua televiziuni nationale cu materiale false despre mine si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.