Marius Bodea: Primarul Chirica refuza sa convoace sedinta extraordinara solicitata de consilierii PNL pentru a discuta solutii pentru salvarea sportului iesean

Joi, 22 Martie 2018, ora 10:44
44 citiri
Consilierii locali ai PNL Iasi au solicitat si convocat o sedinta extraordinara de Consiliu local pentru a dezbate si indentifica solutii pentru salvarea sportului iesean. Consilierii PMP din CL s-au solidarizat cu acest demers.

In acest sens, in cursul zilei de marti, a fost transmisa la secretariatul CL convocarea sedintei extraordinare de CL pentru discutarea proiectului de hotarare privind deblocarea finantarii sportului iesean si salvarea cluburilor sportive de la faliment.

Primarul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.