Marturia mamei unuia dintre elevii loviti de invatatoarea violenta de la Iasi. "Mi-a spus ca e batut, insa am zis ca nu e sfant"

Sursa: Adevarul
Joi, 04 Mai 2017, ora 17:34
161 citiri
Mama unuia dintre elevii de clasa a III-a agresati de invatatoarea Maria Cozma, de la Scoala "Alexandru Vlahuta" din Iasi, sustine ca fiul sau s-ar mai fi plans ca este batut la scoala. Nu a depus insa niciodata reclamatie intrucat a considerat ca e vorba "doar de cate o palma". Femeia a facut inclusiv plangere la Politie dupa ce un film publicat pe Facebook o arata pe invatatoare lovindu-i copilul cu salbaticie. Cazul in care este implicata invatatoarea Maria Cozma din Iasi a ajuns atat in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.