Marturia unui doctor agresat in garda de un grup de romi. "Dragi medici tineri, nu va incredeti in promisiunile belferilor, plecati in tari unde meseria e respectata"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 17 Ianuarie 2018, ora 17:42
66 citiri
Medicul a povestit ce i s-a intamplat in prima garda din 2018 pe pagina personala de Facebook. Romii care au facut scandal in spital au fost sanctionati. Dr. Rasvan Cristian Stoica, medic specialist medicina interna, a relatat pe pagina personala de Facebook ca in prima garda din 2018 la Spitalul Orasenesc Harlau a fost agresat de un grup de romi. In postarea "Prima garda, primul atac", dr. Stoica relateaza cum s-a petrecut incidentul si ii indeamna pe medicii tineri sa profeseze in tari ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.