Marturie din iadul infectiilor spitalicesti. Cum a pacalit moartea o tanara infectata cu stafilococul auriu intr-un spital din Iasi

Sursa: Adevarul
Joi, 26 Mai 2016, ora 09:00
45 citiri
Ana-Maria Strat (21 de ani) a fost internata pe 18 ianuarie 2012 la Institutul de Boli Cardiovasculare "Prof. dr. George Georgescu" din Iasi (IBCV) cu suspiciunea de stenoza a arterei renale drepte.
Pe 20 ianuarie, tanara din judetul Vrancea a fost supusa unei proceduri de angiografie renala realizata de dr. Igor Nedelciuc. Dupa trei zile, cu toate ca avea dureri, Ana-Maria a fost externata.
"Dupa angiografie, la cateva ore, i-am spus medicului ca simt dureri. Mi-a spus sa stau linistita ca nu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.