Ministerul Justitiei reinfiinteaza Institutul de Criminologie. Tudorel Toader: "Va fi unul dintre instrumentele pe care le vom folosi pentru politicile penale pentru viitor"

Sursa: Buna Ziua Iasi
Marti, 21 Martie 2017, ora 17:40
38 citiri
Institutul de Criminologie va fi reinfiintat, ca urmare a unei hotarari de guvern adoptata pe 12 ianuarie 2017. Ministerul Justitiei a precizat ca va fi anuntat regulamentul pentru concursul de ocupare a posturilor, schema bugetata fiind de 20 de locuri.

"Cred ca azi, maine se posteaza pe pagina de internet a Ministerului Justitiei ordinul de modificare a Regulamentului de organizare a concursului pentru ocuparea posturilor de la Institutul de Criominologie. Mergem cu cinci posturi prima data, ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Cele mai citite stiri
Statul plateste 10 milioane de euro pentru reabilitarea Spitalului de Pneumoftiziologie
Corpul C1 al Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie, din strada Dr. I. Cihac, va fi consolidat si ...
Felix Guzga, noul prefect de Iasi
Fost jurnalist, acesta a ocupat, in trecut, functia de purtator de cuvant al Prefecturii Iasi, iar ...
Fostul sef al Politiei Harlau, retinut de colegii sai!
Dumitru Simionescu, fostul sef al Politiei Harlau, a fost retinut pentru 24 de ore. Omul legii a ...