Mitul est-europenilor care au mancat lebedele reginei la Londra. Istoria unui fals jurnalistic grosolan, produs in 2003 de tabloidul britanic "The Sun"

Sursa: Adevarul
Vineri, 12 Iunie 2015, ora 02:02
66 citiri
Pe data de 4 iulie 2003, ziarul britanic "The Sun", unul dintre cele mai celebre si citite tabloide din lume, titra pe prima pagina: "Friptura de lebada: Imigranti care fura pasarile Reginei pentru gratar".
In subtitlul promo-ului de pe prima pagina, autorul articolului adauga: "Braconieri fara mila din taberele de refugiati pentru est-europeni ademenesc pasarile regale britanice protejate de lege in capcane si apoi le prajesc la gratar, arata un raport oficial al Politiei Metropolitane". ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.