Mobilizare emotionanta pentru salvarea studentei accidentate pe trotuar. "Salile centrului de transfuzie sunt inca pline"

Sursa: Adevarul
Vineri, 15 Decembrie 2017, ora 15:50
141 citiri
Iesenii s-au prezentat la centrul de transfuzii in numar considerabil mai mare fata de zilele obisnuite. Oamenii au donat sange dupa ce medicii au cerut ajutor pentru o studenta accidentata grav. In ultimele trei zile, la Centrul de Transfuzie Sanguina Iasi s-au inregistrat peste 150 de potentiali donatori interesati sa salveze vietile celor din spitale. Miercuri, joi si vineri la sediul centrului s-au prezentat cate 153, 160 si 173 de potentiali donatori, in conditiile in care, de obicei, se ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.