O casuta simpla din Romania a devenit atractia turistilor! Citeste POVESTEA IMPRESIONANTA a casutei vechi de doua secole!

Vineri, 09 Ianuarie 2015, ora 09:55
53 citiri
O casuta simpla cu acoperis din paie, veche de circa doua secole, din localitatea salajeana Rastoci, a devenit atractie turistica peste noapte.

Sufletul casutei - in care electricitatea, gazul sau apa nu au avut curajul sa patrunda - este mentinut inca viu de o batrana cu o vitalitate si un optimism greu de imaginat pentru o persoana ce duce pe picioare aproape noua decenii de existenta.

Pentru a ajunge de la Zalau la Rastoci, primul punct de reper este micutul oras Jibou, mai cunoscut astazi ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.