Oda inaltata de seful Consiliului Judetean Iasi unui medic trimis in judecata pentru zeci de spagi: "Indiferent ce se spune in media, ati innobilat spitalul"

Sursa: Adevarul
Vineri, 01 Septembrie 2017, ora 14:06
54 citiri
Presedintele Consiliului Judetean Iasi, Maricel Popa, a laudat in public activitatea managerului Spitalului de Boli Infectioase "Sfanta Parascheva" Iasi, profesorul Carmen Dorobat, medic judecat pentru luare de mita, complicitate la luare de mita si fals intelectual. Managerul interimar al Spitalului de Boli Infectioase "Sfanta Parascheva" din Iasi, dr. Carmen Dorobat, medic judecat pentru fapte de coruptie, a fost laudat public de presedintele CJ Iasi, Maricel Popa. Seful judetului Iasi a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.