Olimpicii care aduna medalii pentru Romania, dar vor sa plece din tara. "Ma atrage foarte mult sistemul din SUA pentru ca este flexibil"

Sursa: Adevarul
Duminica, 08 Octombrie 2017, ora 10:05
82 citiri
Doi liceeni ieseni, Andrei Sandu si Irina Malina Strugaru, elevi ai Colegiului National Iasi, care in aceasta vara au luat aur si argint la o competitie inedita organizata la Nisa, in Franta, isi fac planuri sa plece din tara. Andrei Sandu si Irina Malina Strugaru, elevi ai Colegiului National Iasi, au urcat pe podium la Olimpiada Internationala de Stiinte ale Pamantului, care a avut loc in vara acestui an. Intorsi acasa, cei doi liceeni au povestit pentru "Weekend Adevarul" cum s-au simtit la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.