Orasul in care saptamanal ia foc cate un autobuz. Calatorii, revoltati de relicvele pe roti: "Sunt cumparate doar vechituri"

Sursa: Adevarul
Marti, 07 Iunie 2016, ora 15:22
73 citiri
Una dintre cele mai mari deficiente ale orasului este reprezentata de transportul public. Autobuzele si tramvaiele sunt vechi, nu mai fac fata solicitarilor si poate unele dintre ele nici nu ar mai trebui sa circule pe strazi. Acest lucru este dovedit de faptul ca numai in decurs de doua saptamani, doua autobuze ale Regiei Autonome de Transport Public Iasi au luat foc in trafic. Primul incident a avut loc la inceputul lunii mai, cand un autobuz care circula pe ruta Copou-CUG a luat foc chiar in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.