Paruiala intre fete la un colegiu de prestigiu din Iasi, dupa ce o eleva a venit cu un cutit la ore. "Nu stiu ce se intampla daca nu aveam agent de protectie"

Sursa: Adevarul
Joi, 04 Februarie 2016, ora 16:14
131 citiri
Doua eleve de clasa a X-a de la Colegiul National "Mihail Sadoveanu" din Pascani (judetul Iasi) s-au paruit in toaleta scolii pe fondul unui conflict mai vechi, una dintre ele amenintand ca o va rani pe cealalta. Minorele au fost despartite de agentul de protectie al unitatii de invatamant, care la perchezitia corporala a descoperit in buzunarul agresoarei un cutit de bucatarie. Incidentul s-a petrecut la finalul cursurilor de vinerea trecuta, in jurul orei 19.00. In acel moment, in scoala se ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.