Pedeapsa unui cadru universitar care a cerut unei studente sa faca sex cu el. "Te astept in semestrul II si in fiecare saptamana, aranjata, frumusica"

Sursa: Adevarul
Vineri, 20 Noiembrie 2015, ora 08:41
66 citiri
Magistratii ieseni au stabilit ca incadrarea juridica stabilita de anchetatori in cazul lui Paduraru a fost una gresita. Profesorul iesean a fost trimis in judecata pentru luare de mita, tentativa la viol si santaj, infractiuni pentru care, de regula, instantele pronunta condamnari cu executare. Pentru luare de mita Paduraru a fost achitat, tentativa de viol a fost schimbata in folosirea abuziva a functiei in scop sexual, fiind condamnat pentru aceasta infractiune la un an de inchisoare.
Pentru ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.