Perchezitii la Spitalul de Neurochirugie din Iasi. Seful de la ATI, suspect intr-un dosar de coruptie in care este implicata sotia sa, manager la Infectioase

Sursa: Adevarul
Vineri, 30 Ianuarie 2015, ora 16:41
73 citiri
Ora 18.00 Perchezitiile au loc la aceasta o ra la apartamentul sotilor Carmen si Gheorghe Dorobat. Actiunea anchetorilor va mai dura cateva ore. Acuzatiile din acest dosar ar fi de luare de mita, spun surse juridice.
Surse juridice vorbesc despre faptul ca in dosar ar fi suspecta de fapte de coruptie si sotia lui Gheorghe Dorobat, Carmen Dorobat, maagerul Spitalului de Boli Infectioase din Iasi.
Perchezitiile procurorilor DNA de vineri dupa-amiaza, la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi, vin ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.