Politia Iasi, rusinea Romaniei la dosare cu autor necunoscut: locul I la violuri, furturi, talharii si inselaciuni. Cazuri terifiante: "Mi-au rupt mandibula in doua locuri"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 14 Septembrie 2016, ora 08:14
77 citiri
Cotidianul "Adevarul" continua astazi campania "Romania infractorilor necunoscuti" cu analiza infractionalitatii din judetul Iasi, fruntas la patru categorii de infractiuni in privinta dosarelor cu autor necunoscut (AN). Judetul Iasi conduce clasamentul dosarelor cu autor necunoscut pe mai multe categorii de infractiuni. Exceptand Bucurestiul, care are o populatie semnificativ mai mare, in judetul Iasi oamenii legii au grave probleme in a identifica autorii unor fapte de furt, viol, talharie ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.