Politistii "in calduri" din Romania: agentii care s-au despuiat de uniforma pentru sex ilegal, "scurt, aicea, cinci minute"

Sursa: Adevarul
Marti, 19 Iulie 2016, ora 05:54
144 citiri
Mai multi politisti romani au fost trimisi in judecata sau condamnati, in ultimii ani, dupa ce au pretins sau primit favoruri sexuale de la persoane pe care trebuiau sa le ancheteze sau protejeze. Scandaluri de rasunet au izbucnit, in ultimii ani, in sistemul de Politie din Romania dupa ce cativa agenti au cerut sau primit favoruri sexuale de la persoane pe care trebuiau sa le ancheteze sau protejeze. Unele dintre cazurile de acest gen s-au consumat chiar in sediul Politiei. Un exemplu in acest ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.