Portretul studentei din Romania care si-a pierdut viata intr-un cumplit accident rutier: "Veronica cea frumoasa cu ochi de vulpita era mereu vesela si zambitoare"

Sursa: Adevarul
Luni, 21 Martie 2016, ora 16:47
153 citiri
O noua tragedie rutiera s-a petrecut pe soselele din Europa: un autocar plin cu studenti Erasmus s-a izbit de o masina duminica, pe o autostrada din Spania, dupa care s-a rasturnat. In accident si-au pierdut viata 14 persoane, iar alte 43 au fost ranite. Printre tinerii decedati s-a numarat si o studenta din Romania. Veronica M. era studenta in anul I de master la Facultatea de Geografie si Geologie de la Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iasi. Tanara urma masterul de Turism si Dezvoltare ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.