Povestea iesenilor care fac de zece ani un festival dedicat filmului romanesc: "Daca un film este foarte bine promovat, va avea public"

Sursa: Adevarul
Sambata, 03 August 2019, ora 19:52
100 citiri
De zece ani, doi tineri din Iasi, Andrei si Corina Giurgia, fac impreuna cu Asociatia Studentilor Jurnalisti un festival dedicat cinematografiei din Romania: Serile Filmului Romanesc (SFR). Editia-sarbatoare de anul acesta (12-16 iunie), cu Florin Piersic in lumina reflectoarelor, a adus 70 de invitati, 30 de filme si peste 7.000 de spectatori. Jurnalisti si oameni de comunicare, Andrei si Corina Giurgia au avut in 2009 o idee pe care au rostogolit-o in discutii cu ceilalalti membri ai ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.