Premierul Mihai Tudose s-a intors impotriva gigantului KazMunaiGaz. Ce se va intampla pana cand compania nu isi va platii datoriile istorice fata de Romania

Sursa: Buna Ziua Iasi
Duminica, 12 Noiembrie 2017, ora 15:15
100 citiri
Premierul Mihai Tudose cere grupului Rompetrol sa isi plateasca datoriile istorice fata de Romania si sa astepte solutionarea cauzei in justitie, pentru a putea prelungi Memorandumul incheiat intre statul roman si KazMunaiGaz.

Este vorba despre o prelungire a Memorandumului care a fost incheiat in 2013 intre statul roman si KazMunaiGaz, proprietarul grupului Rompetrol.

Anuntul a fost facut de Ministerul Energiei, in urma unei intalniri cu o delegatie a KazMunaiGaz, printr-un comunicat de ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.