Preotul din Chitila, care l-a denuntat pe Oltean: "Sefii din ANRP se imbatau si vorbeau de miliardele de euro care au disparut"

Joi, 10 Decembrie 2015, ora 23:20
43 citiri
"Contextul remiterii de catre Rotaru Mihai numitului Oltean Ioan a sumei de 600.000 euro a fost urmatorul, asa cum a rezultat din declaratiile martorului (...) care sunt extrem de detaliate, deoarece a fost o persoana aflata o perioada indelungata in proximitatea cesionarului Rotaru Mihai, a altor membrii ai ANRP cu functii de conducere si care erau prezente constante la parohia acestuia din Chitila jud. Ilfova participat la diverse petreceri ale celor din conducerea ANRP unde imbatau si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.