Presedintele adjunct al Federatiei Europene de Sah: "Gazdele Campionatului Mondial Scolar de la Iasi ridica stacheta nivelului de organizare a competitiei"

Sursa: Buna Ziua Iasi
Luni, 24 Aprilie 2017, ora 15:15
40 citiri
Ion Serban Dobronauteanu, presedinte adjunct al Federatiei Europene de Sah, a declarat, duminica, ca gazdele Campionatului Mondial Scolar de la Iasi ridica stacheta nivelului de organizare a competitiei.

''Gazdele Campionatului Mondial Scolar de sah desfasurat la Iasi ridica stacheta nivelului de organizare a competitiei. Palatul Culturii, salile in care se joaca sunt realmente impresionante si au uimit pe participanti. Georgios Makropoulos, prim-vicepresedintele Federatiei Internationale de ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.