Primarul care si-a pierdut functia fiindca a jignit un consilier local din opozitie. "Au dus un razboi psihic. Nici nu-mi vine sa cred ca se fac atatea porcarii"

Sursa: Adevarul
Vineri, 02 Februarie 2018, ora 14:47
90 citiri
In timp ce unii parlamentari nu se sfiesc nici in fata camerelor de luat vederi sa-i jigneasca pe colegii din opozitie, la Iasi, intr-o comuna din marginea judetului, un primar si-a pierdut functia dupa ce a fost condamnat penal pentru ca a vorbit urat cu un politician dintr-un alt partid. Ciprian Aiojoaei, fost primar al comunei iesene Oteleni, a primit o pedeapsa de trei luni de inchisoare cu suspendare pentru infractiunea de purtare abuziva. Aplicata ca la carte, infractiunea prevazuta la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.