Prins in urma unui asediu al mascatilor in Nicolina! Un traficant de droguri a fost achitat din lipsa de probe! Urmarit si monitorizat ani de zile!

Sursa: Buna Ziua Iasi
Marti, 28 Martie 2017, ora 06:15
141 citiri
* Atat traficantii de droguri cat si consumatorii din zona Nicolina asteptau cu sufletul la gura verdictul judecatorilor * Magistratii au decis sa-l achite pe Constantin Iliuta, un barbat care s-a aflat in vizorul anchetatorilor timp de cativa ani * In decizia judecatorilor se arata ca procurorii de la DIICOT Iasi nu au avut suficiente probe pentru acuzarea traficantului * Practic, judecatorii nu sustin ca barbatul este nevinovat total, ci ca oamenii legii nu au adunat probe suficiente ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.