Procentul infim de firme romanesti pe piata IT din Iasi. "Aparitia unei crize mondiale ar avea efecte dramatice pentru cei 20.000 de angajati"

Sursa: Adevarul
Vineri, 09 Martie 2018, ora 14:24
77 citiri
Potrivit principalilor actori din domeniul tehnologiei informatiei, unul din cele mai importante motoare ale cresterii economice in Iasi ar putea intampina dificultati in situatia unei crize la nivel global. In ultimii ani, sectorul IT&Outsourcing a cunoscut o crestere masiva pe piata muncii din Iasi, facand din acest oras unul dintre pol regional alaturi de Timisoara si Cluj. In acest an, consultantii din domeniu sustin ca numarul angajatilor in acest sector va depasi 20.000. Cu toate acestea, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.