Puscaria unde criminalii si violatorii vorbesc la telefon ca la call center: "O sa-ti iei 50 la suta din ce se face, 20 mi le cardesti la bosul tau"

Sursa: Adevarul
Vineri, 03 Martie 2017, ora 12:56
58 citiri
Cifre oficiale obtinute de corespondentul "Adevarul" releva ca cel putin un telefon in fiecare zi este descoperit de catre reprezentantii celui mai periculos penitenciar din Moldova, cel de la Iasi. Multe mobile sunt folosite dupa gratii pentru a comite inselaciuni pentru metoda "Accidentul". Potrivit unui raspuns remis de catre reprezentantii Penitenciarului de Maxima Siguranta din Iasi, in cursul anului trecut, in medie, un telefon mobil pe zi a fost descoperit de gardieni fie in celulele ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.