Rasturnare de situatie intr-un scandal care zguduie medicina ieseana! Chirurg celebru eliberat din arest! Doctori, asistenti si pacienti supravegheati!

Sursa: Buna Ziua Iasi
Vineri, 13 Octombrie 2017, ora 06:16
158 citiri
* In urma cu doua zile, renumitul medic iesean a fost lasat sa plece acasa dupa cateva luni petrecute in spatele gratiilor * Decizia Curtii de Apel Iasi este de-a dreptul surprinzatoare, avand in vedere ca judecatorii de la Tribunal au decis saptamana trecuta ca medicul Eugen Bitere sa fie tinut in continuare in spatele gratiilor * In ancheta realizata de procurorii ieseni a aparut o surpriza de proportii: a fost inceputa urmarirea penala pentru inca noua persoane care sunt acuzate de comiterea ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.