RASTURNARE DE SITUATIE! Surpriza de proportii in viata lui Relu Fenechiu chiar inainte de eliberare! Procurorii de la DNA Iasi i-au gasit secretul!

Sursa: Buna Ziua Iasi
Luni, 31 Iulie 2017, ora 06:16
120 citiri
* Procurorii de la DNA Iasi au descoperit o trasnaie care poate sa-i strice total planurile lui Relu Fenechiu: in spatele celor patru carti publicate de fostul sef al PNL Iasi din puscarie nu exista manuscrise si nici bibliografie clara aferenta * Fenechiu are cateva notite scrise pentru doar una dintre cele patru carti * Cum ar fi putut sa publice patru carti fara sa existe niciun manuscris * Pentru fiecare carte, Comisia de Liberari Conditionate i-a acordat un bonus substantial: o luna de ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.