Rasturnare de situatie! Un celebru judecator iesean a recunoscut absolut tot la DIICOT! A luat bani pentru a vinde decizii la Curtea de Apel!

Sursa: Buna Ziua Iasi
Miercuri, 21 Decembrie 2016, ora 06:15
78 citiri
* Judecatorul a mers in fata procurorilor de la DIICOT Iasi in urma cu cateva zile si a recunoscut totul * A povestit ca a primit bani in schimbul obtinerii unei solutii favorabile la Curtea de Apel Iasi * In realitate, judecatorul, pensionat in prezent, a promis unor acuzati dintr-un dosar ca va rezolva problema, dar nu a vorbit cu fostii sai colegi pe aceasta tema * Practic, a luat banii in schimbul promisiunii ca va rezolva problema * Hotararea judecatoreasca ce trebuia cumparata nu a fost ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.