Reactia administratiei iesene dupa ce o fetita a fost muscata de maidanezi: "Este greu de dat o explicatie. Cautam pistolari"

Sursa: Adevarul
Marti, 21 Februarie 2017, ora 10:20
52 citiri
Viceprimarul Radu Botez a facut publice noi informatii despre starea micutei de 8 ani care a fost muscata de caini, dar a vorbit si despre cum s-a ajuns in situatia ca un copil sa fie atacat de patrupede intr-o zona rezidentiala a Iasului.
Sefii din Primaria Iasi au anuntat ca, impreuna cu institutiile din subordine, au demarat o ancheta in cazul fetitei de 8 ani, care luni la amiaza a fost muscata de animale fara stapan. Incidentul vine la putin timp dupa un alt incident, cand o femeie a fost ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.