Reactia DSP in scandalul unitatilor de transfuzie: "Cele 10 spitale care nu sunt autorizate sunt de fapt in curs de autorizare sau au obtinut-o deja"

Vineri, 05 August 2016, ora 03:00
69 citiri
Conform unor date furnizate de Ministerul Sanatatii (MS), in Iasi exista 10 spitale care au unitati de transfuzie sanguina neautorizate. Reprezentantii Directiei de Sanatate Publica (DSP) Iasi sustin, insa, ca unitatile sanitare aflate pe lista MS sunt in curs de obtinere a autorizatiei sau ca o parte deja si-au obtinut-o dupa ce lista a fost intocmita, adica dupa data de 25 iulie. Concret, potrivit listei este vorba despre Spitalul "Sf. Spiridon", Spitalul de Pneumoftiziologie, Maternitatea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.