Romania condusa de BINOM! Dezvaluire de senzatie a avocatului Radu Chirita: in perioada 2010-2015, judecatorii au emis peste 100.000 de autorizatii de interceptari telefonice.

Sursa: Buna Ziua Iasi
Marti, 16 Mai 2017, ora 15:15
138 citiri
Iata cum arata cifrele Noii Securitati care a condus Romania in ultimii ani, si inca o conduce. Peste 100.000 de autorizatii de interceptare au fost emise in perioada 2010-2015 de instantele din Romania. Dezvaluirea ii apartine avocatului Radu Chirita, din Baroul Cluj, si arata ca practic romanii sunt supravegheati in masa. Caci, asa cum explica Radu Chirita, "in medie, e vorba de minim 3 persoane pe cerere, ceea ce inseamna ca in astia 4 ani si ceva bunicuta a ascultat, cu acte in regula, vreo ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.