Romanii veniti in Bucuresti de la sute de kilometri distanta sa ceara autostrada, "dezmembrati" profesionist de fortele de ordine: "Sa le fie rusine!"

Sursa: Adevarul
Sambata, 19 Mai 2018, ora 21:49
30 citiri
Sutele de oameni care s-au deplasat sambata, 19 mai, la Bucuresti pentru a protesta fata de faptul in regiunea Moldovei este tinuta in izolare prin lipsa investitiilor in infrastructura au fost umiliti de fortele de ordine. Cateva sute de protestatari din toate judetele Moldovei au plecat in dimineata zilei de sambata, 19 mai, catre Bucuresti, cu masinile personale, pentru a protesta fata de lipsa unor initiative guvernamentale vizand construirea unor autostrazi care sa lege Moldova de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.