Romanul condamnat la moarte dupa ce a fost refuzat la singurul spital din Europa unde putea fi tratat. "Stau cu frica pentru orice urmeaza"

Sursa: Adevarul
Luni, 13 Februarie 2017, ora 14:04
44 citiri
Mugurel Amaritei asteapta de mai bine de un an sa fie acceptat de o clinica din strainatate pentru un transplant de plamani. Spitalul AKH din Viena l-a anuntat insa ca trebuie sa faca o selectie drastica a dosarelor si l-a refuzat oficial. Mugurel Amaritei, ieseanul de 35 de ani a carui supravietuire depinde de un transplant de plamani, nu mai are nicio speranta.
Saptamana trecuta, pe 9 februarie, dosarul medical al bolnavului a fost respins de Spitalul AKH din Viena, Austria, singurul centru ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.