Se ingroasa gluma la Pascani. Zeci de oameni au iesit in strada pentru a cere scoaterea ApaVital din oras si demiterea primarului

Luni, 11 August 2014, ora 09:37
304 citiri
Peste 100 de pascaneni au protestat, duminica, in centrul municipiului pentru a cere revocarea hotararilor de aderare la ARSACIS si delegarea serviciului de apa-canal catre APAVITAL, dar si pentru demiterea primarului si dizolvarea consiliului local.

Oamenii sunt revoltati ca primarul Dumitru Pantazi nu este vazut prin oras: "Ratoi iesea pe strada, Craciunescu la fel, dar asta deloc!"

La intalnirea cetatenilor participa si consilierul local al PNL, Marius Pintilie, care a discutat depre ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.