Sentinta bomba la Judecatoria Iasi! S-a dat drumul la constructii ilegale in Iasi! Iata secretul daca vrei sa te apuci de construit si nu ai autorizatie!

Sursa: Buna Ziua Iasi
Sambata, 21 Octombrie 2017, ora 06:16
223 citiri
* Un magistrat de la Judecatoria Iasi ofera explicatii cat se poate de plauzibile celor care au construit fara autorizatie in Iasi * In majoritatea cazurilor situatia este identica: autoritatile amendeaza doar pe unul dintre proprietarii imobilului construit ilegal * Intr-o hotarare data de Judecatoria Iasi se arata ca un imobil construit ilegal nu poate fi demolat decat daca Politia Locala formuleaza actiune impotriva ambilor soti, nu doar a unuia * Pana acum toate amenzile autoritatilor vizau ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.