Sistemul spagii la sotii Dorobat. Cuplul de profesori arestat la UMF Iasi functiona cu sincope la luarea mitei: "Te sfatuiesc sa fii dragut si sa nu enervezi! Da?"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 04 Februarie 2015, ora 12:43
173 citiri
Gheorghe Dorobat este seful Sectiei ATI din cadrul Spitalului de Neurochirurgie din Iasi, iar sotia sa, Carmen Dorobat, este manager al Spitalului de Boli Infectioase din Iasi. In acelasi timp, cei doi au ocupat pana recent functii la catedra in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie Iasi, de unde au fost suspendati pana la finalizarea anchetei DNA.
Carmen Dorobat a fost prinsa in flagrant delict in cursul zilei de 30 ianuarie, primind mita 2.000 de euro, de la 20 de studenti, care urmau ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.