STENOGRAME Afacerist inregistrat la mall de propria angajata, cand o invata sa dea mita. "Lipesc plicu' ala cu scotch si-l ambalez ca si cand ar fi un colet"

Sursa: Adevarul
Luni, 01 Februarie 2016, ora 11:43
36 citiri
Angajata unei firme de consulatanta a fost de acord sa isi inregistreze seful in timp ce acesta o invata cum sa mituiasca un primar, probele stranse de ea incriminandu-l pe afaceristul iesean care a fost arestat, alaturi de un alt coleg dar si de edil. In documentele intocmite de Parchet in acest caz, obtinute de "Ziarul de Iasi", se mentioneaza ca omul de afaceri Marin Costia, administratorul SC Anderssen Consulting Group, o firma de consultanta cunoscuta in Iasi, a fost de acord sa remita o ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.