Struto-camila gandita la Transporturi: soseaua Iasi-Targu Mures, jumatate drum rapid, jumatate autostrada. Adomnitei: "Guvernul Ponta sa plece"

Sursa: Adevarul
Marti, 13 Ianuarie 2015, ora 19:25
93 citiri
Adomnitei afirma, intr-un comunicat de presa transmis marti presei, ca guvernul Ponta si PSD au decis, prin Masterplanul General de Transport (MPGT), ca Moldova nu va avea o autostrada care sa o lege de Transilvania si de Europa, acest lucru aratand, in opinia sa, dispretul guvernului fata de regiunea Nord-Est.
"Problema majora a autostrazii Moldova - Transilvania nu este segmentul Ungheni - Iasi -Targu-Neamt. Problema majora, de secole, este traversarea Carpatilor Orientali dinspre Europa. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.