Tarom a anulat fara explicatii curse internationale de pe Aeroportul Iasi. Sir de reactii dure ale clientilor: "Niste nesimtiti! Se joaca cu banii oamenilor!"

Sursa: Adevarul
Joi, 16 Martie 2017, ora 12:52
124 citiri
Iesirea companiei Tarom de pe Aeroportul International Iasi a starnit numeroase reactii pe retelele de socializare. In lipsa unui raspuns oficial din partea operatorului legat de motivul anularii curselor, reprezentantii aerogarii ridica din umeri, iar clientii suna si cate doua ore la call center-ul unde nu raspunde nimeni. Zeci de persoane care aveau cumparate bilete de la TAROM pe rutele Iasi - Roma, Iasi - Torino si Iasi - Bologna au aflat de pe retelele de socializare ca aceste curse au ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.