Tinerii care au sensibilizat Romania hranind saracii de pe strada vin in ajutorul bolnavilor. Echipa Troc lucreaza la "Spitalul Copiilor"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 11 Noiembrie 2015, ora 12:14
93 citiri
Tinerii care duc mancare si haine celor ce locuiesc pe strazile Iasului au inceput amenajarea bucatariilor si salilor de mese din cadrul sectiilor I si II de la Spitalul de Pediatrie "Sf. Maria". Cei trei ieseni considera ca "Spitalul Copiilor" este cea mai importanta realizare de la demararea proiectului "Troc".

Tinerii au strans banii necesari pentru lucrarile de modernizare din donatii. In total, iesenii au adunat 17.000 de lei pentru Spitalul de Pediatrie "Sf. Maria" din Iasi. Donatiile au ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.