Tinerii din Botosani care ne fac mandri ca suntem romani: olimpicul international la stiinte, campionul logicii, asii roboticii si "romania in our hearts"

Luni, 09 Martie 2015, ora 14:33
69 citiri
Botosaniul este considerat un taram al geniilor, pe aceste meleaguri vazand lumina zilei, poetul Mihai Eminescu, istoricul Nicolae Iorga, muzicianul George Enescu, pictorul Stefan Luchian sau biologul Grigore Antipa. Puterea mintii dar si a educatiei botosanene da si astazi motive de mandrie romanilor, prin intermediul unor tineri de succes.

Inca din secolul al XIX lea Botosaniul a dat Romaniei o penurie de oamenii de stiinta, adevarate genii, valori nepereche. Printre acestia se numara, Mihai ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.