Trafic restrictionat la intrarea in Iasi

   

In perioada 2- 5 aprilie, politia rutiera isi calibreaza aparatele radar montate pe autospecialele din dotarea Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Iasi.

Astfel, intre orele 9 - 14 va fi restrictionat accesul pe DN 28 D (soseaua de centura, sensul giratoriu de la intrarea in localitatea Uricani, comuna Miroslava). Ca ruta ocolitoare, traficul va fi deviat pe DC 25 (DN 28- Uricani - DJ 248 A ), respectiv DC 27 (DN 28 - Bratuleni - DJ 248 A ). La intrarea din DN 28, pe timpul cat tronsonul de drum va fi inchis circulatiei publice, Serviciul Rutier Iasi va asigura dirijarea traficului rutier in zona. De precizat ca aceasta calibrare se face anual de catre Institutul National de Metrologie. Serviciul Rutier Iasi are acum in dotare 15 autospeciale. De regula, aceste autospecialele trebuiau duse la Bucuresti pentru verificari, insa pentru a economisi carburantul, va fi trimisa o echipa de specialisti la Iasi. Mai precizam ca la Iasi se va face in aceasta perioada si calibrarea autospecialelor inspectoratelor de politie din judetele invecinate. (A. Hurbea)
Marti, 02 Aprilie 2013, ora 07:04
Sursa: Evenimentul Regional al Moldovei

Evenimentul Regional al Moldovei
Cele mai citite stiri
Turn cu 26 de etaje langa Iulius Mall. Una din cele mai mari cladiri de birouri din tara va fi la Iasi
Doua noi cladiri cu mai multe niveluri urmeaza sa fie construite cat de curand in parcarea laterala, ...
Apar benzi exclusive si sensuri unice in jumatate de oras!
Primele benzi destinate exclusiv mijloacelor de transport in comun vor fi cele de pe Soseaua ...
Casa construita in Iasi, nominalizata la titlul de "cladirea anului 2019" in lume. "Intr-un volum rigid si relativ mic, arata bogatie spatiala"
O casa proiectata si construita la Iasi ar putea fi desemnata "cladirea anului 2019". Constructia a ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor