Tribunalul Iasi arunca in aer lumea interlopa din Iasi! Un smecher renumit a primit o pedeapsa de opt ani si un spor de 23! Total: 31 ani de executat!

Sursa: Buna Ziua Iasi
Miercuri, 26 Octombrie 2016, ora 06:15
289 citiri
* A fost mereu in anturajul unor interlopi de renume din Iasi * Era cel care aducea fetele pentru distractii * Ieri, judecatorii i-au aplicat o pedeapsa de 31 ani de inchisoare, din care trebuie sa execute 30 ani * Pedeapsa initiala a fost de opt ani si jumatate, insa, pe baza noului Cod penal, instanta a fost obligata sa-i aplice un spor de peste 23 de ani *"Activitatea de prostitutie avea loc in apartamente inchiriate pe raza municipiului Iasi si in hoteluri, sumele de bani fiind insusite de ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.