Turnura NEASTEPTATA in dosarul lui Cristian Boureanu! Colegii politistului agresat si-au schimbat declaratiile: "Nu am vazut cand a fost lovit"

Sursa: Buna Ziua Iasi
Marti, 25 Iulie 2017, ora 09:15
144 citiri
Rasturnare de situatia in dosarul lui Cristian Boureanu! In timp ce fostul deputat, arestat pentru ultraj, spera ca judecatorii il vor elibera, fie si temporar, ancheta in acest caz a continuat cu declaratii si audieri. Surprinzator este faptul ca unii dintre politistii-martori ai incidentului stradal in care a fost implicat fostul demnitar si Octavian Andrei, agent la Brigada de Politie Rutiera a Capitalei, au inceput sa-si cam nuanteze declaratiile date initial in fata investigatorilor! ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.