Ucigasul atletului iesean Stefan Pavel, pe lista celor mai cautati infractori romani. A postat pe Facebook o poza cu el in Marea Britanie

Vineri, 01 Iulie 2016, ora 07:56
104 citiri
Dupa ce a fost condamnat la inchisoare, ucigasul fostului campion national la atletism Stefan Pavel, medaliat cu bronz la Campionatele Europene, a fugit din tara si a fost pus pe lista celor mai cautati infractori romani.

Viorel Vasilica Baciu este cautat acum in toata lumea pentru a executa o condamnare de patru ani inchisoare cu executare, pentru lovituri cauzatoare de moarte.

Baciu l-a lovit cu pumnul in plina figura pe atletul iesean, iar acesta a cazut cu capul de asfalt si a murit dupa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.